Föregående bild
Nästa bild

FÖRETAGSTRYCK...

Vår våtservett med tryck som profilprodukt för ditt företag är användbar i många olika verksamheter. Vi har många kunder inom hotell och restaurangbranschen som erbjuder sina kunder en säker miljö och samtidigt marknadsför sitt budskap och varumärke. Våra desinficerande våtservetter är idealiska för restauranger, hotell, kliniker, skönhetscenter, resor, reklamkampanjer med olika evenemang och bilåterförsäljare. Ge dina kunder ett säkert budskap med en marknadsföring som skapar avtryck bland era kunder. Perfekt för att enkelt och säkert kunna tvätta händerna regelbundet och samtidigt relatera till ert företag.
Vi trycker din företagslogotyp med din egen design och budskap helt utan kostnad.
Våra våtservetter med tryck finns i handdesinfektion, Make-Up Remover som sminkbortagare och flera olika varianter av innehåll och dofter.
Kända varumärken såsom bl.a. Hilton, Audi och Heineken har valt att sprida sitt budskap vidare med Pushclean.

Våra personliga profilprodukter i rätt tid

Etikettanpassningsytan är 38 mm i diameter och 23 mm i innerdiameter. Vid beställningar på mindre än 5000 enheter skrivs etiketten ut digitalt och det är då inte möjligt för hela etiketten att fyllas med färg. När ordern är större än 5000 enheter finns inte denna begränsning.
Påverka dina kunder med en innovativ reklamgåva av utmärkt kvalitet, naturlig och biologiskt nedbrytbar. Detta är den bästa reklamgåvan i vår tid nu, då vi alla är påverkade av den pågående pandemin.

Vill du prova vår profilprodukt?

Kontakta oss så informerar vi dig om våra specialpriser för stora beställningar. Vänta inte mer för att använda en effektiv kampanjgåva som kommer att glädja dina kunder och skapa en marknadsföring med avtryck. Våra produkter med eget tryck är den bästa profilprodukt som nu finns att beställa på marknaden.

Stärk ditt varumärke med en reklamprodukt

Våra personliga kapseldukar är idealiska för alla företag som vill förbättra sin varumärkesimage med en kampanjgåva till sina kunder. Vi kan skriva ut din företagslogotyp på våra kapseldukar med en slående design och budskap. Allt detta ingår i vårt pris på produkten.
Våra personliga kapseldukar är idealiska som en presentartikel för reklamkampanjer eller för att arrangera ett event. Dess innovativa, världspatenterade öppningssystem är enastående och samtidigt är de 100 % biologiskt nedbrytbara. Därför erbjuder vi nu alla kunder 10 % rabatt vid återvinning av kapslarna för att värna om vår gemensamma miljö.
Vi stävar efter att vara din affärspartner för distribution och försäljning av personliga våtservetter för att hjälpa dig att nå ditt mål beträffande försäljningen av din produkt, ditt varumärke eller tjänst. Vi hjälper dig med att stärka dina marknadsföringskampanjer, lanseringar och kampanjer med hjälp av Pushclean desinficerande våtservetter. Detta leder till att förstärka och komplettera bilden av ditt varumärke i den tid vi nu lever i.
Med ditt företags logotyp tryckt på Pushclean inkapslade desinficerande våtservetter kommer ni att få en önskad effekt för era kunder, eftersom dess innovativa öppningssystem får dina kunder att bli överraskade samtidigt som de kommer ett minnas ert budskap. Våra komprimerade våtservetter med tryck skadar inte miljön, eftersom de är 100 % biologiskt nedbrytbara och tillverkade av naturfibrer.

Rulla till toppen
Scroll to Top